Air & Me Oczyszczacz powietrza Buldair

Zwrot do 14 dni Sprawdź szczegóły
  • Opis

Oczyszczacz powietrza Buldair

Kompaktowy i nowoczesny oczyszczacz powietrza wyposażony w funkcję jonizacji powietrza oraz dyfuzor olejków zapachowych.

Niewielkie rozmiary, estetyka i uniwersalny design sprawiają, że pasuje do niemal każdego wnętrza. Jego unikalny, dopracowany pod każdym względem wygląd idzie w parze z wysoką skutecznością działania zapewnioną dzięki najwyższej klasy filtrom dbającym o idealną jakość powietrza w każdym pomieszczeniu.

Oczyszczacz powietrza Buldair francuskiej marki Air Naturel to niewielkich rozmiarów praktyczne i nowoczesne urządzenie, które zadba o najwyższą jakość powietrza w Twoim domu, biurze, pracowni, żłobku, przedszkolu, czy w dowolnym innym pomieszczeniu.

Dwufazowe oczyszczanie powietrza z wszelkich, nawet najdrobniejszych zanieczyszczeń za pomocą dwóch wysokiej jakości filtrów

Filtr z aktywnym węglem oczyszcza powietrze m.in. z dymu papierosowego, kurzu, pyłków, sierści, zarodników pleśni. Jego porowata, nasycona aktywnym węglem powierzchnia skutecznie adsorbuje szkodliwe gazowe i parowe cząsteczki, a także wszelkie nieprzyjemne zapachy. Najpierw powierzchnia filtra przepuszcza  zanieczyszczone powietrze, a następnie pory filtra zatrzymują je. Filtr należy wymieniać w zależności od stopnia zanieczyszczenia powietrza w danym pomieszczeniu, zgodnie z zaleceniami producenta nie rzadziej niż co 6 miesięcy. Zapasowy filtr można nabyć w naszym sklepie, w zakładce Akcesoria.

Filtr EPA 11 (Efficiency Particulate Air filter) dezynfekuje powietrze i eliminuje pozostałe cząsteczki kurzu, zarodniki pleśni, pyłki i bakterii, uzupełniając w ten sposób działanie filtra z aktywnym węglem. Powietrze przepuszczane jest tu przez pofałdowaną powierzchnię, która zatrzymuje zanieczyszczenia o wielkości 0,3 mikrona. Dzięki temu Buldair gwarantuje usunięcie z powietrza nawet 95% zanieczyszczeń.oczyszczacz powietrza Buldair od Air Naturel

Czyste, pozbawione wirusów i bakterii, wysycone jonami ujemnymi powietrze dzięki jonizatorowi powietrza
    Na co dzień otoczeni jesteśmy urządzeniami elektrycznymi produkującymi jony dodatnie, które przyciągają bakterie i wirusy,  a także zarodniki grzybów, pleśń i inne alergeny. Jonizator produkuje jony ujemne (aniony tlenu) i wysyca nimi powietrze. W tak wysyconym powietrzu bakterie i wirusy opadają na ziemie, dzięki czemu nie trafiają wraz z powietrzem do naszych płuc.

Kojący zapach dzięki zintegrowanemu z urządzeniem dyfuzorowi olejków
    Dyfuzor rozprzestrzenia w całym pomieszczeniu olejki eteryczne, jednocześnie wzbogaca oczyszczone powietrze o dodatkowe, korzystne dla zdrowia związki uzyskane z leczniczych roślin.

Wygodne obsługa nawet nocą, za pomocą jednego przycisku
    Jeden, umieszczony z boku Buldair przycisk włącza światełko, wyłącza go oraz wyłącza urządzenie, dzięki czemu urządzenie jest wygodne w obsłudze nawet w zupełnych ciemnościach.

Cicho pracujący wentylator
    Dyskretna praca wentylatora sprawia, że praca oczyszczacza Buldair jest nieodczuwalna dla osób przebywających w jego pobliżu.

Idealny do pomieszczeń o standardowej wielkościoczyszczacz powietrza Buldair do niewielkich pomieszczeń
    Oczyszczacz powietrza Buldair jest przeznaczony do pomieszczeń do 15 metrów kwadratowych.

Dwie opcje zasilania, tradycyjna i nowoczesna
    Urządzenie może być podłączone do gniazdka elektrycznego (220 V) lub zasilane z portu USB.

Estetyczny wygląd uzyskany dzięki innowacyjnemu designowi i lakierowanej, czarnej powierzchni
    Uniwersalny, dyskretny kształt kuli oraz czarny kolor sprawia, że można go postawić na dowolnej półce czy stoliku. Pasuje do większości wnętrz i może stanowić dodatkowym element wystroju.

Z czego składa się Buldair?

• Filtr z aktywnym węglem oczyszczający powietrze m.in. z dymu papierosowego, kurzu, pyłków, sierści, zarodników pleśni.
    • Filtr EPA (Efficiency Particulate Air filter) dezynfekujący powietrze i eliminujący pozostałe cząsteczki kurzu, zarodniki pleśni, pyłki i bakterii, uzupełniając w ten sposób działanie filtra z aktywnym węglem.
    • Jonizator powietrza produkujący jony ujemne, które redukują wytwarzane przez urządzenia elektryczne szkodliwe jony dodatnie przyciągające bakterie i wirusy, zarodniki grzybów itp.
    • Dyfuzor olejków rozprzestrzeniający w domu kojące zapachy, wzbogacający oczyszczone powietrze o dodatkowe, korzystne dla zdrowia związki uzyskane z leczniczych roślin.

Co otrzymujesz kupując oczyszczacz powietrza z jonizacją Air Naturel Buldair?
    Czyste od niepożądanych związków, pozbawione nieprzyjemnych zapachów powietrze, w efekcie zdrowsze warunki do życia, oddychania i rozwoju, a także przyjemny, poprawiający samopoczucie zapach.

• Specyfikacja

Producent Air & Me
    Kod Producenta Buldair
    EAN 3700459000039
    Kolor Czarny
    Moc 3W
    Okres gwarancji 24
    Zasilanie
    • USB 5V
    • Sieciowe
    Poziom hałasu 32dB
    Jonizacja Tak
    Typ Oczyszczacz powietrza
    Mgiełka Zimna
    Zasięg działania 15m2
    Wymiary

185 x 220 mm

Waga 1.5kg
    Rozwiń całą specyfikację Zwiń całą specyfikację
  • Raty

Kupuj wygodnie, wybierz raty Banku Credit Agricole.

Sprawdź jakie to proste:

• wybierz produkt który Cię interesuje, gdy wartość koszyka wyniesie minimum 300 zł skorzystaj z rat Banku Credit Agricole,
    • wypełnij wniosek online i poczekaj na decyzję kredytową,
    • przelej 1 zł i załącz zdjęcie dowodu osobistego (o ile będzie to wymagane),
    • potwierdź zawarcie umowy kodem z SMS,
    • umowę otrzymasz na swoją skrzynkę e-mail, a sklep zacznie realizować Twoje zamówienie.
    Wybierz bank:

Zapisz się do newslettera

Odbierz 20 zł rabatu na start!

Nie przegap żadnych nowości i promocji. Bądź pierwszym, który otrzyma informacje o promocjach oraz wyjątkowych ofertach.

Air & Me Oczyszczacz powietrza Buldair

W koszyku